Even voorstellen

Het team:

Wie zijn wij

John Nagelhout

John Nagelhout
Geregistreerd fysiotherapeut, sport fysiotherapeut.

Ik ben John Nagelhout, vader van 3 dochters. Sporten is mijn passie en mijn hobby. Naast zelf een actieve topsport carrière te hebben gehad in de atletiek (nationaal jeugdrecord 10 km baan) en de triatlon, ben ik samen met mijn vrouw een eigen fitnesscentrum en fysiotherapiepraktijk gestart. 
Daarnaast ben ik altijd in de topsport werkzaam geweest. O.a. bij SC Heerenveen als sportfysiotherapeut (ten tijde van de Champions League). Daarnaast ben ik conditietrainer geweest van Hockeyclub Laren bij Dames I en Heren I en oprichter van Team4Talent, professioneel Triatlon team. 
Mijn specialisatie is Sportfysiotherapie. Daarnaast heb ik de opleiding Manueel Therapie gevolgd. Ook heb ik de cursus Medical Tape gedaan en diverse specialisatie cursussen gericht op Voetbal Trainingen en Hersteltrainingen. 

 

Fransisca Mensink-Buitenhuis

Fransisca Mensink-Buitenhuis
Geregistreerd fysiotherapeute en bekkenfysiotherapeute.

Ik ben Fransisca Mensink-Buitenhuis, sinds 2010 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hanze Hoge School in Groningen. 
Hierna heb ik een jaar gewerkt bij toen nog Club Fysio Therapie en bij verzorgings- en verpleeghuis Zonnekamp om uit te zoeken waarin ik me zou willen specialiseren. Dat werd Bekkenfysiotherapie aan de SOMT in Amersfoort welke ik in oktober 2014 heb afgerond. 
In maart heb ik een cursus gedaan met betrekking tot stuitklachten door middel van de Non-Invasive Mobilization van het Os Coccygeus (NIMOC) methode. Dit is een uitwendige behandelmethode om de stuit recht te zetten. 
Nu ben ik werkzaam voor HIER Heerenveen en Tuk (Steenwijk) en volg ik nog de Mulligan cursus, dit is een veilige en effectieve manier van mobiliseren voor alle gewrichten.

Verder lees ik graag een spannend boek, sport ik regelmatig en ben ik gelukkig getrouwd met mijn man Gerhard. 

Barbara Meijer, sportfysiotherapeut en algemeen fysiotherapeut

Barbara Meijer
Sportfysiotherapeute en algemeen fysiotherapeut

Ik ben Barbara Meijer en sinds 2006 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute aan de Hogeschool van Utrecht. Vervolgens ben ik gestart met de opleiding Sportfysiotherapie aan het IAS (International Academy for Sportscienses). Tevens heb ik de cursus Specialist Fysieke Trainer Voetbal gevolgd bij Toine van de Goolberg.
In 2007 heb ik de opleiding ZwangerFit​® afgerond bij het YVLO. Ook heb ik daar de cursus Praktijk Bekkenbodem gevolgd. Dankzij deze cursussen ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van zwangere en bevallen vrouwen met bekken- en bekkenbodemproblematiek. 
Ik ben werkzaam voor HIER in Tuk (Steenwijk) en help je graag weer op de actieve weg mocht je er zelf even niet meer uitkomen door je klachten. 

Naast fysiotherapeute ben ik moeder van 3 prachtige meiden, ben ik graag in de natuur te vinden en geniet ik ervan om te fotograferen.