Site Loader

AFSPRAAK MAKEN

met Barry Ditewig

Barry Ditewig

Mijn naam is Barry Ditewig en ik ga per 1 juni a.s. als fysiotherapeut aan de slag bij fysiotherapie Hier! in Steenwijk (Tuk).
Samen met mijn vriendin Fanneke en ons samengestelde gezin woon ik in Steenwijkerwold.

Ik ben fysiotherapeut sinds februari 2016 en heb na mijn afstuderen met veel plezier gewerkt bij Fysiomaks in Sneek. Voordat ik fysiotherapie ging studeren ben ik 11 jaar profvoetballer geweest bij SC Heerenveen, FC Emmen, BV Veendam en ADO Den Haag. Tijdens mijn studie heb ik gevoetbald bij grote amateurclubs o.a. SV Spakenburg, Achilles’29 en ONS Sneek.

Als fysiotherapeut gebruik ik regelmatig dry needling en de Mulligan methode. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die graag hardlopen. Dit moet je zien als het analyseren van de looptechniek, het specifiek trainen van de spieren die je gebruikt tijdens het lopen en eventueel ook loopschema’s maken die leiden naar een bepaalde afstand.

Naast mijn werk als fysiotherapeut bij Hier! ben ik ook werkzaam op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als leraar anatomie en het begeleiden van topsporters op Papendal die de studie fysiotherapie volgen naast hun topsportcarrière.

Ik mag in mijn vrije tijd graag eten koken, in de tuin werken en af en toe voetbal ik ook nog bij Old Forward in Wilhelminaoord.
Mocht je me tegen komen in de sportschool of in de praktijk en heb je vragen spreek me dan gerust aan dan kunnen we kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Wil je een afspraak maken met Barry of wil je hem wat vragen of vertellen?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier zodat Barry spoedig contact op kan nemen.

Afspraak maken met Barry
*Geef je voorkeur hier aan en Barry zal hier rekening mee proberen te houden.

Waarom contact met Fysiotherapie Hier!

Delen: