Site Loader

AFSPRAAK MAKEN

met Chantal Groen

Chantal Groen

Hallo allemaal,

Mijn naam is Chantal Groen en ik ben 22 jaar oud. Wellicht dat sommigen van jullie mij nog herkennen van mijn stage die ik bij Fysiotherapie HIER! gelopen heb vorig jaar. Alleen zal ik nu niet meer rondlopen als stagiair, maar als recentelijk afgestudeerd algemeen fysiotherapeut. Aangezien ik het tijdens mijn stage zeer naar mijn zin heb gehad bij Fysiotherapie HIER! ben ik hier gaan werken. Daarnaast wil ik mensen graag helpen om hun doelen te bereiken, waardoor ze hetgeen ze zo graag deden weer kunnen herpakken. Ik ga graag de uitdaging met iemand aan om dit te bereiken en dit heb ik gevonden in het fysiotherapeutisch vakgebied.

In de toekomst hoop ik mij verder te mogen specialiseren binnen de fysiotherapie. Ik ben zeer geïnteresseerd in de specialisatie kinderfysiotherapie en hier wil ik mij gedurende mijn carrière verder in gaan verdiepen. Echter, zal ik eerst nog werkzaam zijn als algemeen fysiotherapeut voordat ik mij verder specialiseer. Momenteel ben ik werkzaam op de locatie in Heerenveen en daar ben ik op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag te vinden.

Verder vind ik het leuk om zelf ook sportief bezig te zijn door middel van fitness, maar van een wandeling in het bos kan ik ook genieten. Ik hoop jullie te mogen ontvangen op de locatie in Heerenveen. Mocht je mij zien lopen, stel gerust je vraag en ik denk graag met je mee.

Groetjes Chantal Groen

Wil je een afspraak maken met Chantal of wil je haar wat vragen of vertellen?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier zodat Chantal spoedig contact op kan nemen.

Afspraak maken met Chantal
*Geef je voorkeur hier aan en Chantal zal hier rekening mee proberen te houden.

Waarom contact met Fysiotherapie Hier!

Delen: