Site Loader

AFSPRAAK MAKEN

met Jakob Lubbers

Jakob Lubbers

Ik ben Jakob Lubbers en ik ben algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut i.o. bij Fysiotherapie Hier! Ik ben werkzaam op de locatie in Heerenveen. Samen woon ik met mijn vriendin in de stad Groningen.

Ik ben opgegroeid in Joure, toen ik begon te studeren ben ik verhuisd naar Groningen. Eerst heb ik een poging gedaan om Sport, Gezondheid en management te halen. Tijdens die studie kwam ik erachter dat ik er niet geschikt voor was en toch liever meer de zorg kant op wilde. Vandaar de keuze voor fysiotherapie.

Ik ben na mijn studie begonnen bij Vellinga-Adfysio (wat is overgenomen door Fysiotherapie Hier!). Tussendoor heb ik nog een zomerwaarneming in een revalidatiecentrum in Winsum gedaan. Mijn passie ligt in het 1 op 1 behandelen van patiënten binnen de 1e lijn setting van de fysiotherapie. Het onderzoeken wat er aan de hand is en hier een gepast behandelplan voor maken samen met de patiënt om het hervatten van sport, werk of adl te kunnen realiseren.

Naast mijn werk ben ik een masteropleiding begonnen tot manueel therapeut. Hierin specialiseer ik me op master niveau in het menselijk lichaam om aan de hand van wetenschappelijke informatie het meest geschikte onderzoek en behandeling te kiezen die bij u past.

Naast mijn werk en studie houd ik me voornamelijk bezig met sport. Momenteel speel ik voetbal bij Sportclub Joure en doe ik af en toe aan een potje padel.

Ik kijk er naar uit om te helpen met uw klachten en om zo goed mogelijk uw hulpvraag te realiseren. Maak gerust een afspraak!

Groetjes, Jakob

Wil je een afspraak maken met Jakob of wil je hem wat vragen of vertellen?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier zodat Jakob spoedig contact op kan nemen.

Afspraak maken met Jakob
*Geef je voorkeur hier aan en Jakob zal hier rekening mee proberen te houden.

Waarom contact met Fysiotherapie Hier!

Delen: