Site Loader

AFSPRAAK MAKEN

met John Nagelhout

John Nagelhout

Mijn naam is John Nagelhout, vader van drie mooie dochters en samen met mijn vrouw, Marion, eigenaar van de organisatie HIER!.
Zelf ben ik een aantal jaren actief geweest als topsporter in de hardloopwereld. Na mijn topsport carrière heb ik het geluk gehad om werkzaam te mogen zijn bij topsportinstanties als: Hockeyclub Laren, voetbalclub SC Heerenveen en professioneel triatlonteam Team4Talent.

Naast mijn sport verleden heb ik in mijn jongere jaren de opleiding fysiotherapie afgerond. Als manueel therapeut lag het daarom voor de hand om een fysiotherapiepraktijk op te starten. Dit doe ik al een aantal jaren met veel passie en ben dan ook zeer trots dat zich bij de praktijk twee sport- en dansscholen hebben mogen voegen.

Het enthousiasmeren van kinderen en volwassenen en het mogen begeleiden bij het behalen van hun persoonlijke doelstellingen is wat ik het allerleukst vind om te doen.

Ieder persoon heeft zijn eigen doelen en wensen. Of dit nou afvallen, sterker, sneller of breder worden is. Mijn team en ik staan u graag bij om u zowel fysiek als mentaal fitter te maken.

Ik heet u van harte welkom bij één van onze locaties! Zo kan ik samen met u inventariseren wat wij voor u zouden kunnen betekenen!

Wil je een afspraak maken met John of wil je hem wat vragen of vertellen?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier zodat John spoedig contact op kan nemen.

Afspraak maken met John
*Geef je voorkeur hier aan en John zal hier rekening mee proberen te houden.

Waarom contact met Fysiotherapie Hier!