Site Loader

AFSPRAAK MAKEN

met Jos Mestemaker

Jos Mestemaker

Jos Mestemaker

Ik ben Jos Mestemaker en ik ben algemeen fysiotherapeut en sportfysiotherapeut i.o. bij Fysiotherapie Hier! Op de locaties Wolvega en Steenwijk ben ik werkzaam, in Groningen woon ik samen met mijn vriendin Bo.

Na mijn middelbare schooltijd heb ik eerst een studie HBO Werktuigbouwkunde gevolgd én afgerond aan de hogeschool Windesheim in Zwolle. De roep om met mensen te werken en mijn affiniteit met sport werd echter steeds sterker en vandaar dat ik hierop aansluitend fysiotherapie ben gaan studeren. Na mijn afstuderen ben ik meteen gaan werken bij Hier! en werk hier nog iedere dag met veel plezier. Bij Hier! ben ik voornamelijk fysiotherapeut en daarbij geef ik op de maandag en vrijdag seniorenfitness en medische fitness. Op dit moment volg ik naast mijn werk nog een Master opleiding tot sportfysiotherapeut, hetgeen dat goed te combineren is met mijn werk bij Hier!.

Behalve werken sport ik zelf nog regelmatig in de sportschool en daarnaast voetbal ik nog twee keer per week bij voetbalvereniging Old Forward, waar ik op vrijwillige basis ook fysiotherapie werkzaamheden doe.

Ik ben regelmatig te vinden op één van de beide locaties en kijk er naar uit een praatje met je te maken of je te ondersteunen bij het halen van je doelen. Heb je fysieke klachten, je ben bij mij aan het goede adres voor o.a. fysiotherapie en sportfysiotherapie.

Sportieve groet, Jos

Wil je een afspraak maken met Jos of wil je hem wat vragen of vertellen?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier zodat Jos spoedig contact op kan nemen.

Afspraak maken met Jos
*Geef je voorkeur hier aan en Jos zal hier rekening mee proberen te houden.

Waarom contact met Fysiotherapie Hier!

Delen: