Site Loader

AFSPRAAK MAKEN

met Lidia Tempert

Lidia Tempert

Hallo allemaal,

Mijn naam is Lidia Tempert, ben 21 jaar en geboren en getogen in Twente. Na het afronden van de opleiding tot fysiotherapeut aan Saxion Hogeschool in Enschede, ben ik verhuisd naar Heerenveen. Hier ben ik als algemeen fysiotherapeute aan de slag gegaan bij fysiotherapie HIER!.

U vraagt zich natuurlijk af waarom ik als Tukker naar Fryslân ben verhuisd? Van jongs af aan heb ik een passie voor schaatsen. Dit jaar heb ik de overstap gemaakt van de Twentse selectie naar schaatsteam Frysk in Fryslân, om daar de stap naar de nationale top van Nederland te gaan maken. Fysiotherapie HIER! biedt mij de gelegenheid om topsport met werk te combineren. 

Als fysiotherapeut kan ik mijn passie voor sport combineren met het helpen van mensen die lichamelijke klachten ervaren, zodat zij weer optimaal kunnen bewegen. Als specialisatie spreekt mij de sportfysiotherapie en de neurorevalidatie erg aan. Maar voordat ik mij verder specialiseer, ga ik eerst aan de slag bij fysiotherapie HIER! om uit te vinden welke specialisatie het beste bij mij past.

Mocht u een lichamelijke klacht hebben, neem dan gerust contact met ons op. Ik kijk er naar uit om u te ontvangen in de praktijk, zodat wij samen aan uw doelen kunnen werken!

Met vriendelijke groet,
Lidia

Wil je een afspraak maken met Lidia of wil je haar wat vragen of vertellen?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier zodat Lidia spoedig contact op kan nemen.

Afspraak maken met Lidia
*Geef je voorkeur hier aan en Lidia zal hier rekening mee proberen te houden.

Waarom contact met Fysiotherapie Hier!

Delen: