Goede begeleiding is belangrijk voor het behandeltraject

Kwaliteit van behandelen staat bij ons voorop. Onze fysiotherapeuten starten met een uitvoerige intake en een onderzoek. Aan de hand daarvan zal er een behandelplan worden opgesteld. Dit behandelplan zal met u worden besproken en aan de hand daarvan zal er een fysiotherapie traject gestart worden of zult u worden doorverwezen naar een collega of andere specialisatie. Zo weet u zeker dat u de juiste hulp krijgt bij uw klachten! 

Naast individuele behandelingen bieden wij in sommige gevallen ook groepstrainingen. Op onze locatie in Heerenveen is er op woensdag van 10 tot 11 uur een COPD oefengroep. Meer informatie vindt u HIER!

Op de dinsdag en donderdag is er van 13 tot 14 uur een loopgroep vanuit gezondheidscentrum Haskerbrug in Heerenveen. Deze start op de parkeerplaats voor het gezondheidscentrum. Deelname is gratis, maar niet vrijblijvend. Dit betekent dat u gratis mee kunt wandelen, echter dat er wel verwacht word dat u met regelmaat zult komen bij de loopgroep. Er zijn twee groepen, een langzamere groep (3,5 - 4 km per uur) en een snellere groep (4,5 a 5 km per uur). 

In Steenwijk wordt er speciaal voor 65-plussers SeniorenFit gegeven. Meer informatie vindt u HIER!

Ook wordt er in Steenwijk het afvalprogramma BIG MOVE aangeboden. Meer informatie vindt u HIER!