Reguliere Fysiotherapie

Reguliere Fysiotherapie

De reguliere fysiotherapeut is dé deskundige als het gaat over het menselijke bewegingsapparaat en kan u helpen als u in het dagelijkse leven belemmerd wordt bij het bewegen.

Er zijn veel verschillende klachten waarbij de fysiotherapeut u van dienst kan zijn. U kunt bij ons terecht met of zonder verwijzing van de huisarts of specialist. Veel voorkomende klachten zijn nekklachten, schouderklachten, rugklachten en knieklachten. Het kan gaan om sportblessures, klachten opgedaan tijdens het werk, klachten vanwege een ongeval of ziekte, een verkeerde beweging of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt. Uw fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt u zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijkse leven kunt voortzetten. Gewoon boodschappen doen, op een verantwoorde manier sporten of weer aan het werk. U leert hoe u door verantwoord te bewegen verdere problemen kunt voorkomen of beperken.
Staat er een operatie gepland? Zowel voor als na een operatie kunnen wij u helpen. Voor de operatie om te zorgen dat u sterk de operatie ingaat, waardoor u na de operatie waarschijnlijk een sneller herstel zult hebben. Tevens kunnen wij u na de operatie begeleiden. 

Onze praktijken (Heerenveen en Tuk/Steenwijk) beschikken over verschillende specialisaties, zoals sportfysiotherapie, bekkenfysiotherapie en manuele therapie. Desgewenst kunnen deze ingezet worden om u te helpen bij een sneller herstel. Naast de specialisaties hebben wij nauwe samenwerking met Valentijn Rutgers, sportarts en Marco Leeuw, echografie.