Behandeling naar een gezonder leven

Op zoek naar een behandeling fysiotherapie? Of de wens om gezonder te gaan leven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Zowel de praktijk in Heerenveen (gezondheidscentrum Haskerbrug) als de praktijk in Tuk (Steenwijk) zijn gevestigd in een fitnesscentrum. Op beide locaties is het mogelijk om naast uw behandeling fysiotherapie die week ook nog 1x per week gratis gebruik te maken van de fitnessfaciliteiten! 

Ook bieden wij het BodySupport programma aan. BodySupport is een lifestyle verandering gericht op uw persoonlijke wensen! Of dit nu afvallen, op gewicht blijven of het maximale uit uw training halen is, u krijgt persoonlijke begeleiding om dit doel te bereiken! 

Graag deskundige begeleiding bij het behandelen van uw klachten, het verminderen van pijn, het omgaan met een chronische klacht, het herstellen na een operatie of het krijgen van een duidelijke diagnose? Onze fysiotherapeuten hebben diverse specialisaties en een nauwe samenwerking met de sportarts. Daarnaast is er de mogelijkheid tot echografie om zo met zijn allen tot de best mogelijke begeleiding te kunnen komen!

Onze locaties hebben naast de behandelruimte tevens de beschikking over professionele trainingsapparatuur. Hierdoor kan U samen met Fysiotherapiepraktijk HIER! naar een optimaal resultaat werken. Daarnaast is Fysiotherapiepraktijk HIER! rolstoeltoegankelijk en beschikt de locatie Tuk (Steenwijk) zelfs over rolstoeltoegankelijke fitnessapparatuur!

Wij bieden aan in Heerenveen:

Wij bieden aan in Tuk (Steenwijk):

 


Maak nu een afspraak!