Site Loader

FITNESS & BEWEGING

STEENWIJK

In Steenwijk (Tuk) kan iedereen terecht voor fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie, revalidatie, blessures en meer. Heeft u een aandoening, lichamelijke klacht of blessure waardoor bewegen minder makkelijk gaat? Voor zowel een behandeling als advies staat Team Hier! klaar. De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Hier! hebben een nauwe samenwerking met huisartsen en medische specialisten. Doordat we gevestigd zijn in ons eigen fitnesscentrum in Steenwijk hebben we ruime openingstijden.

Er bestaan vele aandoeningen. Hieronder kunt u een keus maken aan welk lichaamsdeel u lichamelijke klachten, aandoening of blessure heeft. Dit kan zijn: rugklachten, nekklachten, knieklachten, heupklachten, schouderklachten, enkelklachten, chronische klachten, sportblessures, hersenaandoeningen.

Daarnaast zijn er voor de vaak voorkomende lichamelijke klachten en/of aandoeningen folders van Fysiotherapie Hier! beschikbaar.

MEDISCHE FITNESS STEENWIJK

Medische fitness is fitness onder begeleiding van een van onze fysiotherapeuten. Onze gespecialiseerde fysiotherapeut helpt u op een verantwoorde manier te sporten en bewegen. Juist door voldoende beweging kunnen klachten afnemen en verbetert jouw conditie en algehele gezondheid. De training bestaat uit cardiotraining (loopband, fietsen, roeien, etc.) en oefeningen gericht op kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen.

VRIJE FITNESS STEENWIJK

Hier! heeft een prachtig eigen fitnesscentrum in Steenwijk (Tuk) met een behoorlijk grote trainingsruimte van ruim 2200m2. Dit is uiteraard perfect voor onze fysiotherapiepraktijk welke daarin gevestigd is! Uiteraard is er heel veel mogelijk in Steenwijk. Kijk voor het complete aanbod van ons fitnesscentrum vooral op de website.

PERSONAL TRAINING STEENWIJK

De personal trainers van HIER! hebben de kwaliteiten, ervaring en kennis in huis om een persoonlijk bewegingsplan op te stellen. Ze gaan voor het optimale resultaat aan de hand van jouw persoonlijke doelstelling en wensen. Of het nu gaat om fitter worden, afvallen, conditie verbeteren of bodyshaping / krachttraining!

De personal trainingen bevatten realistische stappen. Daarbij zullen plezier en ontspanning een wezenlijk onderdeel zijn om het langer vol te houden.

SENIOREN FIT (50+) STEENWIJK

Fitnesscentrum Hier! Steenwijk bied u als 50-plusser een specifiek programma aan. U kunt bewegen op uw eigen niveau en in een kleine groep onder begeleiding van een fysiotherapeut. Zo kunt u op een verantwoorde manier bewegen en werken aan uw algehele conditie.

In Steenwijk valt dit onder het fitnessabonnement van Fitnesscentrum Hier!.

Inschrijving Fitness en Beweging Steenwijk
Delen: