Fysiotherapiepraktijk Hier!
Heerenveen

Kattebos 146 A
8446 DB Heerenveen
T: 0513 – 625 694 of 0521 – 523 157
E: info@fysiotherapie-hier.nl

Fysiotherapiepraktijk Hier!

Heerenveen

Fysiotherapie Hier! Heerenveen is de fysiotherapiepraktijk in Heerenveen en omgeving

Fysiotherapie Hier! Heerenveen maakt onderdeel uit van Gezondheidscentrum Haskerbrug aan de Kattebos 146 A in Heerenveen. Je kan ons vinden, door middel van een lift, op de bovenste verdieping (huisartsenpraktijk Bloemberg). We hebben professioneel gedreven fysiotherapeuten die je snel van jouw klachten aan jouw bewegingsapparaat kunnen afhelpen. Naast fysiotherapie kan je hier tevens terecht voor manuele therapie, sportfysiotherapie, blessures, revalidatie en bijvoorbeeld medische fitness. 

In het centrum bevinden zich naast onze fysiotherapie diensten veel andere disciplines. Hierdoor is vaak de doorverwijzing sneller en effectiever.

Fysiotherapie HIER! Heerenveen is een kleinere praktijk in vergelijking met onze andere 2 locaties in Wolvega en Steenwijk. In Heerenveen heeft de praktijk de beschikking over mooie en moderne behandelruimtes en een professionele grote oefenruimte. Onze therapeuten hebben veel ervaring. Op het gebied van (top)sport ben je hier in Heerenveen dan ook zeker op het juiste adres.

Wat kan Fysiotherapie Hier! Heerenveen voor jou betekenen?

Onze fysiotherapeut zal:

  • Achterhalen wat de mogelijke oorzaak is, waardoor klachten in de toekomst voorkomen worden.
  • De pijn behandelen.
  • Oefeningen aanleren en meegeven voor thuis.
  • Jouw rug sterker maken. 
  • Een behandeling geven die voornamelijk is gericht op het geven van informatie, adviezen, oefeningen en bewegingen, waarbij de focus ligt op houding en dagelijkse activiteiten.
  • Bij acute klachten zich met name richten op pijnvermindering.
  • Op de juiste wijze helpen bij het herstel en het voorkomen van lage rugklachten.

Tijdens de persoonlijke begeleiding helpt onze professionele fysiotherapeut om jouw doelen te behalen en eventueel bij te stellen.

Wij hebben een open en fijne sfeer op al onze locaties. 
Onze fysiotherapeuten zorgen er voor dat jij je direct op je gemak voelt.

Mensen van alle leeftijden kunnen bij ons terecht. Onze doelgroepen zijn: mindervaliden, kinderen, volwassenen, ouderen, senioren, sporters…

Onze praktijken voor fysiotherapie hebben nauwe samenwerkingen met professionele zorgverleners en fitnesscentra.

fysiotherapie hier! Heerenveen

Wilt je weten wat Fysiotherapie Hier! Heerenveen voor jou kan betekenen? Neem eens een kijkje op de rest van onze website.
In onze fysiotherapiepraktijk kan je terecht voor: