Fysiotherapiepraktijk Hier!

[Heerenveen – Tuk (Steenwijk)]
Telefoonnummer: 0513 629 399
Email: info@fysiotherapie-hier.nl

FYSIOTHERAPIE

Fysiotherapie bij Fysiotherapie Hier! Heerenveen en Tuk (Steenwijk).

Heb jij last van lichamelijke klachten waardoor je moeite hebt met bewegen? Ervaar je belemmeringen tijdens dagelijkse activiteiten zoals werken of sporten? Dan helpen de fysiotherapeuten van Fysiotherapie HIER! jou graag om weer pijnvrij te kunnen bewegen!

Fysiotherapie is een behandelvorm die zich richt op het bewegend functioneren van het menselijk lichaam. Dit menselijk lichaam omvat het geheel van spieren, gewrichten, botten en het zenuwstelsel. Voor veel mensen klinkt het als vanzelfsprekend dat wij dagelijks pijnvrij door het leven kunnen. Pas wanneer er klachten ontstaan komt u erachter dat het allemaal niet zo vanzelfsprekend is. Op het moment dat het lichaam even niet meewerkt dan staan wij voor u klaar! Bij ons kunt u terecht voor behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen.

Kennismaking

Tijdens het kennismakingsgesprek leert u allereerst de fysiotherapeut kennen, een goede relatie met de fysiotherapeut is een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle behandeling. Samen met de fysiotherapeut gaat u op zoek naar de oorzaak van de klacht. Vaak ligt de oorzaak van uw klacht in een disbalans van het menselijk lichaam. De belastbaarheid hiervan is niet altijd in balans met de mentale en fysieke belasting die je hier in het dagelijks leven van vraagt.

Onderzoek

Tijdens het onderzoek wordt de besproken informatie tijdens het kennismakingsgesprek getest in de praktijk. U zal zelf op aansporen van de fysiotherapeut specifieke bewegingen gaan maken, waarna de fysiotherapeut ook specifieke bewegingen en testen zal uitvoeren om achter de oorzaak van uw klacht te komen.

Behandeling

Voorafgaand aan de behandeling zullen specifieke behandeldoelen met u worden opgesteld om tot het ultieme resultaat te komen. Tijdens de behandelingen zal er vervolgens gewerkt gaan worden aan deze doelen door een combinatie van oefentherapie in de zaal en gerichte hands-on technieken in de behandelkamer. Ook krijgt u thuisoefeningen mee en zal u worden voorzien van advies en tips over de balans tussen belasting en belastbaarheid.

Afsluiting

Tijdens de afsluiting worden de opgestelde doelen geëvalueerd en geconcludeerd of de gewenste doelen behaald zijn. Wanneer de doelen behaald zijn wordt de behandeling afgesloten!

ZORGVERZEKERAARS

FYSIOTHERAPIE HIER! HEEFT CONTRACTEN MET DE ZORGVERZEKERAARS

GEEN WACHTLIJST

BEHANDELING BINNEN 2 WERKDAGEN

GEEN WACHTLIJST

KWALITEIT VAN ZORG & RESULTAAT

GEEN WACHTLIJST

OOK OPEN IN DE AVONDUREN

GEEN WACHTLIJST

GEEN VERWIJSBRIEF NODIG

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Tijdens de persoonlijke begeleiding helpt onze professionele fysiotherapeut om jouw doelen te behalen en eventueel bij te stellen.

Wij hebben een open en fijne sfeer op al onze locaties. 
Onze fysiotherapeuten zorgen er voor dat jij je direct op je gemak voelt.

Mensen van alle leeftijden kunnen bij ons terecht. Onze doelgroepen zijn: ouderen, mindervaliden, kinderen, volwassenen, sporters…

Onze praktijken voor fysiotherapie hebben nauwe samenwerkingen met professionele zorgverleners en fitnesscentra.

FYSIOTHERAPIE HIER!

Wil je meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem eens een kijkje verder op onze website.
In onze fysiotherapiepraktijk kan je terecht voor:

FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK HIER!

Fysiotherapiepraktijk in Heerenveen en Tuk (Steenwijk).

Delen: