Fysiotherapiepraktijk Hier!
Heerenveen

Bokslee 4-6
8447 CN Heerenveen
T: 0513 – 629 399
E: info@fysiotherapie-hier.nl

Fysiotherapiepraktijk Hier!

Heerenveen

Fysiotherapie Hier! Heerenveen is de fysiotherapiepraktijk in Heerenveen en omgeving

Fysiotherapie Hier! Heerenveen is een grote praktijk aan de Bokslee 4 in Heerenveen (voorheen ook wel bekend als fysiotherapiepraktijk Vellinga Adfysio). We hebben professioneel gedreven fysiotherapeuten die je snel van jouw klachten aan jouw bewegingsapparaat kunnen afhelpen. Naast fysiotherapie kan je hier tevens terecht voor manuele therapie, sportfysiotherapie, blessures, revalidatie, medical taping, medische fitness, vrije fitness bij Boutique Fitness Hier! en nog veel meer.

In het centrum bevinden zich naast onze fysiotherapie diensten dan ook veel andere disciplines. Hierdoor is vaak de doorverwijzing sneller en effectiever.

Fysiotherapie HIER! Heerenveen is een enorm uitgebreide praktijk in vergelijking met onze andere 2 locaties in Wolvega en Steenwijk. In Heerenveen heeft de praktijk de beschikking over vele mooie en moderne behandelruimtes en twee grote professionele oefenruimtes. Onze therapeuten hebben veel ervaring. Ook op het gebied van (top)sport ben je hier in Heerenveen zeker op het juiste adres.

Wat kan Fysiotherapie Hier! Heerenveen voor jou betekenen?

Onze fysiotherapeut zal:

  • Achterhalen wat de mogelijke oorzaak is, waardoor klachten in de toekomst voorkomen worden.
  • De pijn behandelen.
  • Oefeningen aanleren en meegeven voor thuis.
  • Jouw lichaam sterker maken. 
  • Een behandeling geven die voornamelijk is gericht op het geven van informatie, adviezen, oefeningen en bewegingen, waarbij de focus ligt op houding en dagelijkse activiteiten.
  • Bij acute klachten zich met name richten op pijnvermindering.
  • Op de juiste wijze helpen bij het herstel en het voorkomen van lichamelijke klachten.

Tijdens de persoonlijke begeleiding helpt onze professionele fysiotherapeut om jouw doelen te behalen en eventueel bij te stellen.

Wij hebben een open en fijne sfeer op al onze locaties. 
Onze fysiotherapeuten zorgen er voor dat jij je direct op je gemak voelt.

Mensen van alle leeftijden kunnen bij ons terecht. Onze doelgroepen zijn: mindervaliden, kinderen, volwassenen, ouderen, senioren, sporters…

Onze praktijken voor fysiotherapie hebben nauwe samenwerkingen met professionele zorgverleners en fitnesscentra.

fysiotherapie hier! Heerenveen

Wilt je weten wat Fysiotherapie Hier! Heerenveen voor jou kan betekenen? Neem eens een kijkje op de rest van onze website.
In onze fysiotherapiepraktijk kan je terecht voor:

Delen: