Site Loader

GRATIS RUGANALYSE

Gratis ruganalyse bij Fysiotherapie Hier! t.w.v. €75,00.

Een vrijblijvend rugadvies heeft een duur van 20 minuten en is geheel kosteloos. Het bestaat uit een korte anamnese en bewegingsanalyse met onze Spinalmouse. Dit kan in onze fysiotherapiepraktijk in Heerenveen, Steenwijk en/of Wolvega.

Wat kan Fysiotherapie Hier! betekenen tijdens dit rugadvies?

Je maakt tijdens het rugadvies kennis met één van onze rugexperts en we gaan in gesprek over je lichamelijke klachten. Er zal een vraaggesprek zijn waarbij we kijken naar:

  • Wat de mogelijke oorzaak is.
  • Of de klacht vanzelf overgaat of wat je er eventueel zelf aan kunt doen om klachten te verminderen.
  • Of er hulp nodig is van een andere specialist
  • Wat de rugexpert van Fysiotherapie Hier! kan betekenen.

Na dit vraaggesprek (anamnese) volgt nadien veelal een bewegingsanalyse met behulp van onze Spinalmouse (afhankelijk van de klacht). Hierdoor zullen we samen met jou inzicht krijgen in jouw klachten. 

Kan onze rugexpert jou helpen? Dan wordt er aangeraden om een behandeling op te starten, zodat er verder onderzoek kan worden gedaan naar jouw klachten. Heeft je rugexpert het gevoel dat je ergens anders misschien beter geholpen kunt worden? Dan zal hij/zij zorgdragen voor een doorverwijzing. Het gaat er immers om dat jij de zorg krijgt die je nodig hebt!

Meld je middels onderstaand formulier aan voor een gratis ruganalyse.

Liever direct een afspraak maken om een behandeltraject op te starten?

Maak dan direct een afspraak via ons afsprakenformulier. Wij hebben geen wachtlijsten, een behandeling is binnen 2 werkdagen mogelijk!

Delen: