Fysiotherapie HIER! Tuk

Het team:

Wie zijn wij

John Nagelhout

John Nagelhout
Algemeen fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, manuele therapie

Ik ben John Nagelhout, vader van 3 dochters. Sporten is mijn passie en mijn hobby. Naast zelf een actieve topsport carrière te hebben gehad in de atletiek (nationaal jeugdrecord 10 km baan) en de triatlon, ben ik samen met mijn vrouw een eigen fitnesscentrum en fysiotherapiepraktijk gestart. 
Daarnaast ben ik altijd in de topsport werkzaam geweest. O.a. bij SC Heerenveen als sportfysiotherapeut (ten tijde van de Champions League). Daarnaast ben ik conditietrainer geweest van Hockeyclub Laren bij Dames I en Heren I en oprichter van Team4Talent, professioneel Triatlon team. 
Mijn specialisatie is Sportfysiotherapie. Daarnaast heb ik de opleiding Manueel Therapie gevolgd. Ook heb ik de cursus Medical Tape gedaan en diverse specialisatie cursussen gericht op Voetbal Trainingen en Hersteltrainingen. 

Leon Kerstma, algemeen Fysiotherapeut

Leon Kerstma
Algemeen fysiotherapeut

Mijn naam is Leon Kerstma en vanaf 2 januari 2018 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij Fysiotherapie en Fitness HIER! Nadat ik ben afgestudeerd aan de Hanze Hogeschool in Groningen ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut in verschillende eerstelijns fysiotherapiepraktijken. Tijdens mijn opleiding heb ik de specialisaties Sport en Ouderen gedaan. Mijn doel is om binnen een aantal jaren te starten met mijn master opleiding en mij verder te ontwikkelen als persoon en fysiotherapeut. Ik ben sportief aangelegd en naast voetballer bij vv Steenwijkerboys ook in het bezit van de nodige trainerspapieren.
Op dit moment woon ik samen met mijn vriendin Madelon in Tuk en dat bevalt erg goed.